Mail ons

Onze school

De Zonnehoek SO is een christelijke school voor speciaal onderwijs voor zeer moeilijk lerende kinderen.

Onze school

De Zonnehoek is een christelijke school voor speciaal onderwijs (SO) en voortgezet speciaal onderwijs (VSO) voor zeer moeilijk lerende kinderen. Ook is De Zonnehoek steunpuntschool voor leerlingen met een stoornis in het autistisch spectrum (ASS).

De Zonnehoek biedt onderwijs aan leerlingen met een verstandelijke beperking in de leeftijd van 4 tot 20 jaar. Daarvoor is er een SO afdeling voor leerlingen van 4 tot 12 jaar en een VSO afdeling voor leerlingen van 12 tot 20 jaar. De leerlingen hebben door hun beperking extra begeleiding en ondersteuning nodig. De school hecht veel waarde aan het contact met ouders verzorgers in de zorg en opvoeding van het kind. Zij kunnen elkaar daarbij aanvullen en waar nodig ondersteunen. Elk met haar eigen verantwoordelijkheid, waarbij wij samen het kind begeleiden en stimuleren in zijn/haar ontwikkeling.

Op deze site vindt u veel informatie over onze school. Als u persoonlijk kennis wilt maken met onze school en deze vorm van onderwijs, nodigen wij u van harte uit contact met ons op te nemen.

T 055 - 534 07 41 (SO)   055-5342525 (VSO)
E info@cso-dezonnehoek.nl

Voor uitgebreide informatie over onze school, verwijzen wij u graag naar onze schoolgids: Gids 2016 - 2017
beknopte informatie