Mail ons

Nieuws & foto's

 
De Zonnehoek SO is een christelijke school voor speciaal onderwijs voor zeer moeilijk lerende kinderen.

Nieuws & foto's

terug naar overzicht

Cultuurprofielschool
woensdag 25 oktober

CSO De Zonnehoek: een school waar ‘cultuur’ in zit

Op donderdagmiddag 12 oktober was het reden voor een feestje op CSO De Zonnehoek! De school mag zich, als eerste PO school in Gelderland, ‘Cultuurprofielschool’ noemen.
Gasten kregen die middag een kijkje in de school om de manier waarop er handen en voeten gegeven wordt aan cultuuronderwijs te ervaren. Tijdens de middag werd het bord van onze “Cultuurprofielschool” aan de gevel bevestigd door wethouder Detlev Cziesso samen met Twan, een leerling van onze school. Tijdens dit feestelijke moment lieten we de talenten van teamleden en leerlingen zien. Voorbeelden hiervan zijn: het leerorkest, de jaarlijkse fototentoonstelling en teamleden die vanuit hun talenten lesgeven binnen verschillende disciplines aan kinderen. Hierbij valt te denken aan: tekenen, beeldend, muziek, drama (spel) en dans.
Omdat we willen dat leren en plezier hand in hand gaan en we ervan overtuigd zijn dat cultuur en creativiteit hier onlosmakelijk mee verbonden zijn, besteden we hier veel aandacht aan bij ons op school. Onze combinatiefunctionaris, Truus Hermkens zorgt er samen met onze partner Markant voor, dat er een breed aanbod in de school te vinden is.                                                                                             
beknopte informatie
schoolgids
Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer
OKE! Cookies toestaan